sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

Picfic: Menneisyys Part 4

Heipä hei! ; )

Tein Menneisyys kuvatarinaan viimeisen osan. Eikun lukemaan! : D


ajattelu/kerronta, *tekeminen*, puhe, huuto


Rosa ja Nick kävelivät kumpikaan toiselle sanaa sanomatta kotia kohti. Ilma oli viileää.


Rosa: *pysähtyy* Olisiko tämä paikka hyvä, puhua asiat halki?

Nick: *hälläväliä- asenteella* Samapa tuo, missä sitä jutella..

Kumpikin istahti maahan.

Rosa: Halusit siis tietää, mistä tässä kaikessa on ollut kyse. 

Nick: Niin.. Olisin halukas kuulemaan, että miksi välttelet minua, miksi lähdet aina pois, teenkö itse jotakin väärää, ja mitä siellä kalliolla oikein tapahtui?

Rosa: Ei, se ei liity sinuun mitenkään. *ajattelee* Ainakaan niin, että se enään sinuun vaikuttaisi.. 

Nick: *hämillään asiasta* Mutta kertoisit nyt minulle! En minä pahastu, sano vain jos vika on minussa..

Rosa: Ei, vika ei ole sinussa! *näprää käsiään* Miten sen nyt kertoisin.. 

Rosa: *huokaisee* Huoh, hyvä on. Oletko valmis kuulemaan pitkän tarinan? 

Nick: Tottakai olen, kerro nyt minulle.

Rosa: Jos kerran haluat.. Nyt saat kuulla tarinan, mitä et varmasti uskonut kuulevasi.

Rosa: No, palataampa ajassa taaksepäin.

Muistat varmaan Julian, sen meidän luokkalaisemme, joka oli aivan lääpällään sinuun.
No, kuitenkin, hän oli valmis pitämään sinusta kiinni kynsin ja hampain, mutta kuvioon astuikin toinen tyttö.. minä. Et tiennyt asiasta mitään. Et edes sitä, kuinka Julia olikaan sinuun ihastunut.
Mietin usein, että oliko hän jotenkin sairas, kun hän pystyi kiintymään johonkin niin paljon, että veisi vaikka oman henkensä sen puolesta. Kuitenkin myös minä pidin sinusta aivan liikaa. 
En vain pystynyt sanomaan sitä, olin kai pelkuri. 

Meillä oli useita riitoja sinusta, mistä et tietenkään tiennyt mitään. Halusimmehan molemmat sinut, emmekä voineet millään vaarantaa omaa selustaamme, sinun kannalta. Kerran kuitenkin Julia kertoi sinulle tunteistaan, muistat varmaan. Tuntui, kuin sydämeni olisi rikkoutunut palasiksi. Sinä et kuitekaan vastannut siihen mitään, vaan ajattelit selvittää omia tunteitasi ja kertoa tytölle myöhemmin vastauksen.

Tänä pitkänä aikana, jolloin mietit omia tunteitasi, kerkesi Julia suunnittelemaan koko tulevaisuutenne, yhteisen elämänne. Hän oli varannut suurimman palasen sydämestään vain sinulle.
Mutta eräänä päivänä..

Rosa: *kyyneleet valahtavat tytön poskelle* Ei, en pysty kertomaan.. 

Nick: Aivan rauhassa. Ei mitään kiirettä, kerrot sitten kun olet siihen itse valmis.

Nick: *tarttuu tyttöä kädestä* Anna anteeksi, että utelin, vaikka et ollut vielä valmis kertomaan. Mennään sisälle, kerrot sitten myöhemmin. 

Rosa: Nick..en halua jättää tätä tähän..

Rosa: .. Haluan kertoa asian kuitenkin loppuun. Päätät vain itse sitten, mitä tulevan pitää. 

Nick: Miten haluat. Muistat vain, että en pakota sinua kertomaan.

Rosa: Muistan kyllä. Haluan itse kertoa tämän, muuten se jää taas painamaan mieltäni. *jatkaa kertomusta:*

.. Mihin jäimmekään. Tulimme siis eräänä synkkänä syys-iltana eräälle kalliolle selvittelemään asioita. Halusin huomauttaa, ettei hän ollut ainoa joka sinusta pitäisi, eikä hänellä ollut mitään oikeutta omia sinua, etenkään vielä, kun sinä et ollut vastannut hänelle mitään. Päätimme jutella kuin "aikuiset ihmiset" ja olla kerrankin rauhallisesti. Sanoimme molemmat sanottavamme..

.. Kuitenkin kaikki tietävät, mihin kahden riitapukarin keskustelu aina päättyy. Riitaan. 
Asioista syntyi tietenkin erimielisyyksiä, kuten arvata saattaa. Aloimme riidellä, mutta hetkeä myöhemmin saimme hieman sovittua asioita, kun päätimme yhdessä rauhoittua. Kuitenkin tapahtui jotain kamalaa. Julia, joka oli ajatuksissaan kävellyt kallion reunalle, horjahti ja tippui alas jyrkänteeltä. Tämän tapahduttua seisoin yksin kalliolla murtuneena aivan hiljaa. Tuntui, kuin olisin itse viennyt nuoren tytön hengen, vaika hän itse putosikin. En tiennyt mitä ajatella, olin aivan järkyttyny ja shokissa, tietenkin olin. Tämä siis kertoo sen, miksi hän vuosikausia riivasi mielessäni, uhkailemalla minua.
Rosa: *itku kurkussa* Mutta en tehnyt sitä tahallani.. en halunnut hänelle mitään pahaa! ; (
.. Asia selvitettiin aikaa sitten. En saanut mitään rangaistusta, sillä todettiin, että hän oli itse tippunut, eikä häntä ollut kukaan työntänyt alas..

Nick: *hetken hiljaisuus, kunnes järkyttyneenä tokaisee* Ei voi olla totta, siihenkö hän menehtyi..? 

Nick: Onko sinulla mitään käsitystä siitä, että te olisitte molemmat voineet kuolla?! Miksi et ole hemmetti ole kertonut tästä aikaisemmin? 

Nick: En ymmärrä tätä tilannetta vieläkään! Oletko aivan päästäsi vialla?! >.<

Nick: Miksi minä en tajunnut tätä aijemmin.. Olisi pitänyt heti kertoa hänelle vastaus, ettei hän kerkeäisi
elättelemään turhia toiveita.

Nick: Olen kyllä häm.. *keskeyttää ja katsoo itkevää tyttöä* 

Rosa: *itkee hiljaa*

Nick: *miettii mielessään* Mitä kaikkea hän on joutunutkaan kokemaan, ja minä tässä vain huudan hänelle..

Nick: *tarttuu tyttöä käsistä* Rosa, anna anteeksi, en tajunnut..

Rosa: *rutistaa Nickiä lujaa samalla itkien* Antaisit anteeksi! En halunnut hänelle mitään pahaa..

Nick: Annan tietenkin anteeksi, siitä on jo niin monta vuotta ja asia on selvitettykin.

Rosa: Kiitos.. *hetken hiljaisuus* Nick.. Minä rakastan sinua oikeasti.

Nick: Voi, minäkin sinua!THE END


~~~~~~~~~~

Jep, tiedän. Tää tarina oli oikeasti aivan seko.. mietin varmaan tuhat kertaa, että julkaisenko tätä.
Mutta en sit tiennyt miten jatkaakkaan tätä, kun olin jo kaiken suunnitellut. : ) Toivottavasti ette saanut tästä mitään "traumoja".
Kaikki on nyt kuitenkin hyvin tämän parinkin kannalta. ;33 Lupaan että tämän draamatarinan jälkeen, mikä nyt loppui, tulee paljon iloisia shootteja ja kuvatarinoita! ♥ ^^

Btw, ostin paljon kirpparilta Japani kamaa, niistä ensi postauksessa. : D

Alice on muuten tilattu ja se on tällä hetkellä jossain Los Angelesissa, kun sain sen seurantakoodin. 
Tilattiin sille myös obbari, ja Rosalle lisäkädet nwn


♥ KOMMENTTIA ♥


xoxo Melli & hanipallerot

19 kommenttia:

 1. Aiwan karsean ihana tarina!
  Voi Rosa parkaa.. : ´´((

  VastaaPoista
 2. Sä oot niin hyvä tekee kuvatarinoita! Ja tää oli niin hyvä ja mahtava ja mä en keksi enää sanottavaa. Tää oli vaan niin ihanaaa! <3 <3


  http://hansuliini-lovelyme.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. IHANAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! ♥
  Rosa+Nick=forever

  VastaaPoista
 4. Rosa on niin suloinen :3 Ihana lopetusosa <3 Rosa on kokenut kovia :'( Kiitos ihanasta kommentista mun blogiin <3

  VastaaPoista
 5. Tääkin postaus on ihanan kommentin ansainnut (toivottavasti nyt vaan osaan sellaisen kirjoittaa owo) ♥
  Laadukas tarina, eikä nyt ainakaan millään huonolla tavalla seko :) Kuvat olivat hyviä ja teksti kaunista. Tuo kolmanneksi viimeinen kuva on IHANA ♥ Siinä välittyy sellainen lämmin tunnelma ja rakkaus ♥ Jatka kuvatarinoiden tekoa, näitä on niiin mukava lukea ::) ♥

  VastaaPoista
 6. Olisi kiva jos kävisit vippaamassa tänne http://mimosanpullipblogi.blogspot.fi/2012/07/picfic-pakomatka-part-2.html pari kommenttia. Se olisi oikeesti tärkeetä, koska haluan kehittyä PicFicejen tekijänä ja sä varmaan osaisit antaa rakentavaa kommenttia. : 3
  ~Mimosa

  VastaaPoista
 7. Oi, aivan ihana tarina taas~ Ihanaa kun tää loppu tälleen happyhappy ^^ ♥ Jee mäkin oon nyt happyhappy!~ Toivottavasti säkin oot happyhappy!~ Me kaikki ollaan happyhappy!~ Okei tuli varmaan selväks :'D Mutta siis toi laatu.. Oikeesti se on jotain niin upeeta.. ♥ Tosiaan toi kolmanneksvika kuva on tosi ihana ;3 Toi loppu oli niin koskettava ja söötti, että ei voi paremmaks laittaa >u< Oon jo kehunu sua aikasemmin maasta taivaisiin, joten sen kaiken toistaminen uusin sanoin alkaa olla jo aika hankalaa x---D Mutta en anna sen haitata~ Sanotaan nyt vaikka tälleen; kuvatarinoita vois yleisesti verrata vaikka kekseihin. Ne on semmosia perushyviä kaikki, toiset parempia ja toiset ei niin hyviä. Mutta sun tarinat on niitä keksissä olevia suklaahippuja, ne tulee aina yllätyksenä ja on aina yhtä hyviä~ ^^ Okei oliks toi vähä laimeeta? :'----D No mut se BIG POOOINT tuli varmaan selväksi (: Sun tarinoissas on aina semmonen tietty erikoinen tunnelma, jota on kenenkään muu vaikee saavuttaa, ei sitä oikee voi selittää.. ;o Se on sitä taitoo, sanon mä~ ;) Oonko muute ikinä kehunu Rosan luomia ? Ne on tosi ihanan väriset <3 Nickin myös, ne on niin kivan luonnolliset~ (: Joo en oikee tiä mistä puhun (eräs asia tekee tehtävänsä taas.. >D) joo et varmaa tajunnu tai sit tajusit ku oothan sä kumminki aika fiksu ja tällee, ainaki jos muhun on vertaamista, mutta siis töttöröö muistin just et oot norsu, apua, munhan pitäs pelätä sua mut en mä pelkää joo moi terve :P Täst tulee aika helskatin turha kommentti sit, tulee vaa tällai inspis ku toi lollipop- biisi soi :--DD se on oikeesti hyvä lollipoplollilollilolli joo en laula mut hehe : DDDd Okei ihan turhaa höpötystä tääki (ai katos vaa BP) jaja kivaa muuten tulla teille huomenna, oon happyhappy~ ^^ Tulee varmasti kivaa, ei mikään yllätys sekään kai : D Tuli vaa mielee siel leiril se hemmetin naurukohtausshokki mikä olikaa siel sängys :---Ddd Okei toi kuulosti aika pahalta, mut joo ihasama x---P Ne muut oli sillee wattaaaafaaack lopettais jo ton hirnumisen :---D Okei tähä menee koko päivä ku tän lukee, alan täst ehkä lopettaa kohta.. (: Mitäköhän japanikamaa muute löysit sielt kirpparilt, yh, aina sä löyät kaikkee siistii roinaa >n< Mut hyvä sulle ja mulle ja kaikille jeejee (8 Mä lähen täst syömää moro! (ylläri) Mut siis tarina oli upea <3

  VastaaPoista
 8. Ihana lopetus! Sun Nukkesi on vaan ihan lian ihania! >u<
  T:Siiri

  www.weheartpullips.blogspot.com

  VastaaPoista
 9. Oih ! Ihana tarinan "lopetus" <33 n___n Voi oikeesti sun nuketkin on niin ihania ! <3 Voi rakkaus sentään nwn

  VastaaPoista
 10. JES, IHANAA MELLI! <3 ^w^ oon oottanu tätä tarinaa ihan SAIRAAN KAUAN :D mut joo, mul on tavallaan vähän sama tilanne: riidellään mun yhden kaverin kaa just yhest pojast... D::: its so stupid. mut kuitenki <3 TÄÄ LOPPU NIIN IHANASTI JA MÄ KUN LUULIN HETKEN ET TÄST EI TULIS MITÄÄ >:DD haha sori. mut joo, TÄÄ ON NIIN HYVÄ :) oon iloinen xD sori >u< mut kuitenki, niin PARAS LOPPU <3 et aws, kiitos ♥

  miksunnukkeblogi.blogspot.com

  VastaaPoista
 11. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. piti laittaa että oli ihana tarina ja sulone happi endd c;

   - http://herkkuerkku.blogspot.fi/

   Poista
 12. Oioioioioi, tää oli niin surullisen ihanan söpö ihana, surullinennn! <3333 Rakastannnnnnnnnnnnn! <3 Ö 3 Ö Miten pystyyyyyt? .______________________. <33 Oeeee, odotan innolla nähdä, mitä kaikkea sä oot ostanu~ Å w Å Jeejee. tee niin pian postaus ku pystyt! <3 Jaja vähä te kaikki saatte pitkiä kommentteja.. Toi Raalinki kommentti. :------------------D Heh, hyvähyvä, että tää loppu hyvinhyvin! <3 IHana loppu, vika kuva on rakkaus! <3__________<3 Ihanaihana, munki blogii tulee huomen draama tarina, jota kaikki, ihmeihme vihaa... Ku en osaa laittaa niit vuorosanoi hyvin, enkä osaa toteuttaa sitä, mut kai se sit on pakko laittaa silti..

  Nukkeblogini~ http://eltsunpullipblogi.blogspot.com

  VastaaPoista
 13. YYääh ihana loppu! :'3 Kaunista. Häppi ending :D

  >> www.appletree-doll-life.blogspot.com <<

  VastaaPoista
 14. Ihana kt <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3 Looovee :) Sulla on ihanat nuket ja oot tosi hyvä kuvaamaan :) <3<3<3 Luin tän tarinan oikeest varmaan 17 kertaa hihihih :D:D:D:D Liityin lukijax xDXDXDXD

  http://fleur-de-prairie.blogspot.com

  VastaaPoista
 15. ihanaa (: oot oikeesti niin hyvä kuvaa ja sillee <3<3 ihana ilonen loppu ja sillee (:<3<3 mut onko tos tarinas Nickil stock keho ? (=

  VastaaPoista
 16. voiks tehdä lisää tälläaisia tarinoita? :) mielestäni tämä oli aivan huippu! ;)<3

  VastaaPoista