torstai 19. heinäkuuta 2012

Picfic; Clairvoyant

Hei vain! n__n

Tein seuraavan osan edelliseen kuvatarinaan. Tässä eka osa → KLIKS, jonka toivon, että luette jos ette ole vielä lukasseet :)

Älkääkä unohtako Give Awaytä, johon pääsette helpoiten tuolta oikealla olevasta linkistä öwöAjattelu/kerronta, *tekeminen*, puhe


Päivä oli tuulinen, mutta ilma oli silti suotuisa. Rosa päätti lähteä ulos hieman kävelemään.

Rosa: *ajattelee* Ihanaa kun kerrankin ei sada.. minua oikein inhottaa kaikki nuo sadepäivät..


Rosa: Mutta, missähän kaikki ovat? Vaikka aurinko ei paistakaan, niin eikö kaikkien kannattaisi silti viihtyä pihalla vielä kun on hyvä ilma, sillä uskon kuitenkin sateen tulevan ajanmittaan tänäänkin..


Rosa: *kurkistaa kulman taakse*


Nick: *istuskelee yksinään, samalla ajatellen jotain*
Rosa: *katsoo ihmeissään, että miksi tämä täällä yksin on*


Rosa: *istahtaa Nickin viereen*


Molemmat istuvat aivan hiljaa vierekkäin katsellen vain ympärilleen.


Nick: *hetken hiljaisuuden päästä* Hei. 


Rosa: Miksi sinä täällä yksinään istut? Eilenhän meille juuri tuli uusi vieras, siskosi. Miksi et ole hänen kanssaan?


Nick: Hän laittelee tavaroitaan paikoilleen, en halunnut häiritä. (:


Rosa: Olet aina niin ajattelevainen. :)


Nick: Olenko..? c:  ..no, mutta haluaisitko kuulla pienen tarinan, mitä en ihan ensimmäiseksi Alicen tulon jälkeen ajatellut kertovani?


Rosa: *puhkuen intoa* Mielelläni! n__n


Nick: *katselee tyhjyyteen* .. ajattelin kuitenkin kertoa tämän, vaikka hetken epäröinkin. Haluan kertoa Alicen ja minun menneisyydestä.. tai oikeastaan, koko meidän perheemme.
Menneisyys:Asuin yhdessä äitini sekä isäni kanssa pienessä mökissä kylän laidalla. Rahasta oli tosiaan pulaa, hyvä jos
saimme edes leivän tuotua kotiin. Näin jatkui monet vuodet. Isä ja äiti olivat pelloilla töissä tienaamassa pientä palkaansa, kamalan maanherran palveluksessa. Kuitenkin noin viiden vuoden jälkeen syntymästäni, saimme kuulla äitini odottavan lasta. Aika kului ja maailmaan syntyi uusi pienokainen, siskoni Alice.
Lapsi ei kuitenkaan ollut aivan normaali, muusta suvusta poiketen. Hänen huomattiin jo hyvin varhaisina vuosina osaavan nähdä tulevaisuuden, niinpä häntä alettiin nimittääkin koko kylän voimin selvänäkijäksi.


Alicen ollessa viisi, sota syttyi. Oli ankaraa aikaa. Vanhempani suojelivat kyläämme toisten vanhempien kanssa sotarintamalla. Kyläläisten pula rahasta vain kasvoi. Itsekin tarvitsimme rahaa, olihan meitäkin perheessämme neljä ruokittavana. Tajusimme, että voisimme tienata rahaa Alicen kyvyllä nähdä tulevaa. Olihan sota-aikaa, ihmiset halusivat entistä enemmän kuulla kohtalonsa tänä kamalana aikana. 
Niinpä Alice ryhtyi pientä palkkaa vastaan kertomaan kyläläisille mitä tulevan pitää.


Näin aina Alicen kärsivän katseen, kun hän sai huomata ihmisten kohtalon. Harvahan selvisi hengissä niin kovassa sodassa. Mutta hänen se oli heille aina kerrottava.


Alice joutui kertomaan monille ihmisille, heidän menehtyvän. Kauhealtahan se tuntui, mutta hän tiesi, että hänen oli tuotava rahaa perheelleen. Tätä jatkui kauan, kunnes sota loppui. Kyläläisiä oli kuollut kuitenkin vähän, mutta kaikki ennustukset pitivät paikkaansa. Alice ei halunnut enään tuntea oloaan kurjaksi kylässä. Hän päätti unohtaa kykynsä, ja lähteä kauas pois, toiseen kaupunkiin.


Niinpä Alice lähti sukulaisillemme. En halunnut jäädä yksin kylään, joten karkasin saadakseni kokonaan uuden elämän. Näin oli parempi, muistot olisivat vain haavoittaneet entistä enemmän. Tiemme erkanivat perheeni kanssa. Lopulta vuosien jälkeen päädyin tänne. 


Nick: Nyt näin Alicen ensimmäistä kertaa pitkästä aikaa. Oli outoa nähdä hänet, enkä oikeen tiennyt mitä sanoa. Kuitenkin kaikki on nyt hyvin, eivätkä muistot ole enään kolhineet minua. Tunnen saavani vihdoin oikean, ja ihanan elämän, varsinkin sinun kanssasi. ♥ Nyt vielä kun rakas siskonikin tuli takaisin, niin kaikki on niin hyvin.


Rosa: .. A-aliceko selvänäkijä? :o .. mutta kiitos kun kerroit. Ymmärrän sinua täysin, jos tuo tuntui vaikealta palalta. Mutta kaikki on nyt niin hyvin, että jätetään vanhat murheet taakse ja jatketaan elämää. nwn

Nick: Olet oikeassa, kiitos kun jaksoit kuunnella ♥ ja näin on, hän on selvänäkijä.. :)


Samaan aikaan nurkan takana, oli eräs salakuuntelija kuullut kaiken.


Alice: Kaikki tuo muistutti minua vuosien varrella, mutta nyt minun ei tarvitse sitä enään murehtia. Vihdoinkin sain kunnon elämän, veljeni sekä hänen upean tyttöystävänsä kanssa ♥


TO BE CONTINUED

~~

Siinä semmonen tarina. Moni varmaan järkyttyi totaalisesti, kun tossa oli tollasta ihme draamaa D---:
Mutta jatkan tarinaa aina välillä :) Muuttuu tosiaan hieman iloisemmaksi :-D

Äöäööäöä, teitä lukijoita on aivan valtavasti, oon suuren kiitoksen velkaa ♥


Toivoisin nyt paljon kommenttia, että mitä mieltä olittte tosta tarinasta. :--)


♥ KOMMENTTIA ♥


xoxo Melli & Hanipallerot

23 kommenttia:

 1. Oiih ihana kuvatarina ♥ n____n ♥ Todella hienosti keksitty juoni, ja jotenki niin ... onnellinen ♥ !

  VastaaPoista
 2. Sori, tää kommentti tulee myöhäs, koska blogger oli sekoillu jotain ö_ö Se ei näyttäny tätä postausta >__< onneks näytti nyt, että pääsin lukee :)
  Juuuu!!! Tykkäsin ^u^ Tarina oli nätti ja kaunis ja mä haluaisin ryöstää Alicen♥♥ Häää on vaan niiin söpö x33

  VastaaPoista
 3. rosa on entistä kauniimpi tolla otsiksella, sekä oikeen kiva kuvatarina :--)

  keepdreamingpullips.blogspot.com

  VastaaPoista
 4. Ooiiiiii ihana ja koskettava ♥
  Ja Alice on iiiiiiiiiiiiiihhhhhhhhhaaaaaaaaannnnnnnnnnaaaaaaa! ♥♥♥♥♥♥

  VastaaPoista
 5. Ihana tarina! Olen sanaton. Jatka pian! <3

  www.weheartpullips.blogspot.com

  VastaaPoista
 6. Ihana tarina<3 mä oikeesti aoin itkeä. jotku ne vaan osaa....huoh.... Alice on todlla kaunis nukke. menneysyys ja luonnekkin ovat täsmällisesti kohallaan

  VastaaPoista
 7. Vositko kerto kuinka paljon Dal JouJou maksoi esim. 140-160 tyyliin? :3 Ja mistä tilasit sen? :D

  VastaaPoista
 8. Ihanan koskettava tarina <3___<3 tykkäsin tooosi paljon ~

  VastaaPoista
 9. Koskettava ja ihana tarina , tuli jo ihan tippa linssiin ;__; mutta hyvä kun se muuttuu iloisemmaksi :3 jaja ihania kuvia , oot niin taitava<3<3 ::)

  VastaaPoista
 10. Ihana tarina nwn Taitavasti tehty ja hyvä kuvanlaatu oli c: Alice on niin söpö ♥ Ja kiitos, että vastasit kysymykseeni edellisellä kerralla (: Nukkeni saapui viikossa, eikä tullimaksua tullut :3

  VastaaPoista
 11. Ihana tarina TYKKÄSIN KAUHEESTI:3

  VastaaPoista
 12. Meikäläinen täällä pillitää. : ´´) Voi että Nick osaa olla koskettava ja sulonenkin vielä. ♥

  VastaaPoista
 13. Omomom, tykkäsin hirveesti, olin odottanu tätä koko illan ja nyt vasta pääsen kommaamaan~ : DD IHana tarina, koskettava ja hyvin toteutettu. ^^" Alice on ihana, niiku kaikki muutki nukkes. <3 Rakastan näitä sun koskettavia kuvatarinoita. ;))) <3

  Nukkeblogini~ http://eltsunpullipblogi.blogspot.com

  VastaaPoista
 14. Oii, tää kt oli liian ihana!~ ♥♥♥ Niin hellyytävä toi loppu, aaaw ♥ ^__^ Alice on tuommoinen ylisöpö lihapulla<3 Tarkoitan hyvällä B--) Nukkejen (←eiku miten se kirjotetaa ö__Ö) asennot oli tosi luonnollisia ja aidon näkösiä~ Samoin toi tarina oli tosi hyvin keksittyyyh~ n___n Nick on niin söpöööö~ <3 Varsinki ku se sano ton: ''Hän laittelee tavaroitaan paikoilleen, en halunnut häiritä.'' :--D Taiku toi asento ja toi kuva sopi just tohon replaan, melke näin ku sen suu liikku~ ^___^ Okei, tosi järkevää puhetta tältä suunnalta jälleen ;--D Laatu oli kans aivan jumalallista <3 Tästä ei nyt taida tulla (sori :c) kilometrikommaa, koska meinaan oikeesti nukahtaa tähän :--D Koht pää kupsahtaa näppäimistölle ja tää kommentti poistuu x--D En tahdo sitä kohtaloa~ (mun selitykset, varmaa meniki läpi XD) Muttaa nähdään seuraavalla viikolla senkin lihapiirakan syvin olemus<3 Sehän sä ootki ;DD

  VastaaPoista
 15. Voooih, tää oli tosi jotenkin sulonen tarina! :---3 Tykkäsin kovasti, tuo tarina oli tosi hienosti keksitty! (: Voi Alicea, on joutunut kokemaan kovia. :< Mutta siis kuvat oli taas niin ihanan laatusia, oot tosi hyvä kuvaamaan! ^^ Hah, eihän se mikään uusi juttu oo. ;)
  Muttamuttaa Alice on hurjan suloinen, noi turkoosit hiukset sopii sille niin hyvinn! nwn Ja Nick ja Rosa ovat niin söpöjä kans, Rosa on niin nätti pieni pallero ja Nick tuollainen komea aaaww. ♥ Tosi hyvä tarina, tykkäsin siis, ja tee pian toki lisää, täähän on niin upee ja kaikkee! (: Jaja onnea lukijamäärästä, sullahan niitä onkin jo ihan reippaasti. ;) ♥
  + Noi Prupaten stock-kengät ♥♥♥ ^^"

  VastaaPoista
 16. Tosi koskettavakin tarina Nickin ja Alicen menneisyydestä. =)

  VastaaPoista
 17. Uijjui!! Jatka äkkiä!! Ja nää kuvan laadut, ah!! <3<3 Ihana lukea näin täydellistä blogia!!

  www.inmydolleyes.blogspot.com Kurkataa! n___n

  VastaaPoista
 18. Hi from Poland: This story is so touching. <3 Alice is too sweet :33

  VastaaPoista
 19. Ihana tarina♥♥
  Blogi: http://littlepulliplife.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 20. mulla ois haaste sulle mun blogissa ja tää blogi on yks mun ihailluista +o+

  http://anni-anni-tervehdysvaan-anni-anni.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 21. Huhhuh, mitä kommentteja Å w Å Ootte oikeesti ihan mahtavia, ja piristätte mun päiviä! ♥ Kiitos teille kaikille! c:

  VastaaPoista
 22. Awwwwwwwwwwww!! Jotain Niiiin söpöä!! Anteeks ku tuli lyhyt kommentti mut oon lukenu oikeest joku 198301264736312345678098754 kertaa tän!!uaifhgaöewifhöelrgilhrwöqhguörpiufiqruhg NIIIIN SÖÖTTI!!!! ♥♥♥ SUN BLOGI ON NIIIIIIIIIIIIIIIIN IHANA!!!


  http://fleur-de-prairie.blogspot.com

  VastaaPoista